AdvertentieWeb.nl

Advertentieweb.nl

De nieuwe Marktplaats voor nieuwe en tweedehands producten.

Het moest er eens van komen, een Marktplaats die niet wordt beheerd door een grote organisatie, maar kleinschalig is opgezet, naar aanleiding van de coronatijd,waardoor sommige webshops het moeilijk hebben. Veel klanten kopen bij de grote spelers als Bol en Coolblue, echter zijn er genoeg redenen om juist ergens anders te kijken.

AdvertentieWeb.nl is opgezet door diverse webshops en alle producten die in de webshop stonden, staan nu op het Marktplaats platform. Het voordeel is dat vele webshops aanwezig zijn, om de producten aan te prijzen, en er hoeft niet op zoek te gaan naar webshops elders.

Het voortouw is genomen door het hostingbedrijf Easy-Webhosting.nl, die dit mogelijk gemaakt heeft.

Het zit nog in de opstartfase, maar alles moet vanaf 1 Januari 2021 geheel operationeel zijn.

Heeft u zelf wat aan te bieden, dan kunt u zich natuurlijk ook aanmelden.