Artikel toevoegen

Uw blog / website artikel plaatsen

Op deze pagina kunt u uw blogartikel plaatsen. Door een blogartikel te plaatsen wordt de vindbaarheid van uw website vele malen beter dan dat u geen artikel plaatst. Plaats uw artikel niet voor Google, maar plaats een artikel zoals u ook een artikel zal lezen, informatief en relevant.

Voeg je artikel toe

Voeg uw artikel toe via het formulier op deze pagina. U heeft de keuze uit diverse rubrieken. Als u uw artikel in een nieuwe rubriek wilt plaatsen, kunt u dit ook aangeven. U kunt ook een afbeelding in uw artikel plaatsen.

Eenmalige bijdrage voor plaatsing

Het toevoegen van uw artikel kost eenmalig 20 euro. Er zijn geen bijkomende of terugkerende kosten en uw artikel staat voor onbepaalde tijd online.

Redactioneel  controleren van uw artikel

Na het insturen wordt uw artikel gecontroleerd op fouten en of het voldoet aan onze huisregels voor het plaatsen van een blog artikel. Zodra uw artikel wordt geplaatst, krijgt u van ons een email.

Uw artikel binnen 2 werkdagen online!

Voldoet uw artikel aan de huisregels? Dan publiceren we deze normaal gesproken binnen 24 uur, doch uiterlijk tot 48 uur na plaatsen van uw blog artikel! 🙂

Onze huisregels voor het plaatsen van uw blogartikel

  1. Uw artikel moet minimaal 500 woorden, en maximaal 3000 woorden bevatten
  2. Maximaal 2 uitgaande links. Dit zijn harde links, do-follow
  3. Affiliate links zijn toegestaan, echter zijn deze no-follow
  4. Geen gok, casino of 18+ artikelen en/of websites