Hoe werkt het

Hoe werkt het, dat is de meest gevraagd als het aankomt op vindbaarheid van uw website. Je wilt zoveel mogelijk bezoekers, want bezoekers is omzet, omzet is, na aftrek, je verdienste. Maar je wilt niet alleen bezoekers op je webite, je wilt natuurlijk converterende bezoekers, want alleen met kijken, komen we er niet. Het motto, kijken, kijken en niet kopen, is dus een no-go op internet.

Maak van bezoekers, klanten.

Heel makkelijk gezegd natuurlijk, om van je bezoekers klanten te maken, hoe doe je dat als je daar niet de know-how voor hebt, of wellicht de tijd er niet voor neemt. Dat eerste, de know-how, daar kunnen wij u mee helpen, want wij weten wel wat de bezoeker en straks een klant, wilt verwachten. Maar geen tijd, dat is een andere zaak. Als u het zelf wilt doen, MOET je daar tijd in steken. Als je een eenmanszaak hebt, of ZZPér, dan wordt dat wel wat moeilijker, maar als u een bedrijf heeft met meerdere werknemers, overweeg dan de inzetbaarheid van een (jonge) werknemer, om bijvoorbeeld één maal per week er mee bezig te zijn, om van bezoekers klanten te maken.

Zelf doen.

Het eenvoudigste is natuurlijk het zelf doen, dat hoeft bijvoorbeeld ook niet onder werktijd, dat kan ook een uurtje op de bank zijn. Wat moet je doen? Uitgaande dat u een website heeft, in het ergste geval, een nieuwe website, want Bedenken wat we gaan doendat kost wat meer tijd. Zorg dat u gevonden wordt, is dus adverteren op internet, maar dan gratis, of voor niet al te veel geld. Plaats een link naar uw website, en zorg dat de titel, de strekking heeft op uw product. Dat is het begin. Maar het mooiste is om bijvoorbeeld een stukje tekst te schrijven, wat uw bedrijf zoal doet. Verkoopt u online, verkoopt u ook off-line (stenen winkel, marktkraam). Vertel dat in een verhaal,en kijk waar u deze tekst, kunt plaatsen. Meestal vraagt een blog ( een goed lopende blog heeft vele bezoekers) een klein bedrag om uw artikel te plaatsen. Dat mag voor een artikel niet meer kosten dan 50 tot 100 euro per jaar. Heeft u meerdere teksten? Zorg dan dat u iedere tekst / artikel, uniek is, en zorg altijd voor een uitgaande link naar uw website. Zo bouwt u dat op.

Hoe lang duurt dit?

Dat is altijd de vraag. Heeft u een nieuwe website, dus een domeinnaam die u nieuw registreert, dan kan het zomaar een half jaar duren. Heeft u al een bestaande website, dan zijn de zoekmachines al langs geweest, dan heeft u al na een paar dagen resultaat. Hoe ouder het domein (website) des te beter de score, u bent (bijvoorbeeld voor Google) dan een stabiele klant van internet, een blijvertje dus, en zoekmachines zijn dol op blijvertjes.

De eerst stap kan hier gezet worden.

Nadat u bovenstaande heeft gelezen, kunt u desgewenst hier de eerst stap al zetten. Onze website is ook een blijvertje, en heeft al heel wat reputatie opgebouwd, daardoor komt Google, maar ook andere zoekmachines, graag bij ons, denkbeeldig, op de koffie, om te kijken of er nog wat lekkers bij de koffie wordt geserveerd. Dat lekkers, dat kan uw website zijn. Wij hebben op dit moment twee goede opties om nu al meer bezoekers te verkrijgen:

Plaats een link naar uw website.

link naar uw websiteDe eerste, en snelste manier om te beginnen is, plaats een link op onze startpagina, en daardoor start u uw vindbaarheid op internet. Wij bieden deze aan voor slechts €10,00 per jaar. Nu kunt u zich afvragen, waarom niet gratis? Dat hebben we geprobeerd, maar dan zijn de aanmelding van een hele andere categorie, want iedereen kan zijn link plaatsen, 18+ en meer van deze websites. Wij willen alleen kwaliteitslinken, en dat vertaalt weer, dat Google dat waardeert, en dat het geen rommeltje wordt, zoals we dat noemen, een linkfabriek. U kunt uw link op onze startpagina plaatsen als u deze link volgt.

Plaats een artikel van uw bedrijf of website.

Ten tweede, en dat is zelfs beter, we hebben het hierboven al vermeld, schrijf een artikel. Maar schrijf het artikel naar de klant toe, en niet specifiek voor de zoekmachines. Door een mooi stukje tekst te schrijven, met alle aspecten van uw bedrijf of website, met gerichte sleutelwoorden, krijgt u daar kwaliteit voor terug. Dit lezen bezoekers die hier op zoek zijn, en uiteindelijk worden deze bezoekers, klanten van u. Het beste is om geregeld zo’n artikel te plaatsen, want Google houdt er niet van dat een website een slapende website wordt. Hoe actiever u bent, des te meer bezoekers krijgt u ervoor terug. U kunt uw eerste artikel bij ons plaatsen voor slechts €20,00. U weet dan, mits u Schrijf een blog artikelmaximaal 2 uitgaande linken heeft geplaatst, u de eerste bezoekers al kunt verwelkomen. U kunt uw artikel schrijven, via deze link.

Zo ziet u, dat voor vrij weinig geld, en tijd,u al een begin heeft gemaakt aan uw linkbuilding. Herhaal dit bij diverse websites, en u ziet dat u meer bezoekers krijgt. Meer bezoekers, is meer inkomen.

Wij zijn al overtuigd dat het werkt, hebben wij u na bovenstaande te hebben gelezen, ook overtuigd?.

Webteam MnMsc.nl