Website toevoegen, en krijg meer bezoekers.

Iedere webmaster is op zoek naar meer bezoekers. Nu zijn er op internet genoeg websites die tegen extreem hoge bedragen van alles beloven. Zo kun je een pakket kopen voor 99 euro per maand, wat u helpt om uw website in één maand op nummer 1 in de Google lijst kan zetten. Uit ervaring en onderzoek weten wij, dat dit onmogelijk is, of u moet bij Google zelf adverteren. Om meer bezoekers te krijgen, dient u aan linkbuilding te doen. Een link proberen te regelen, het liefst in dezelfde branche.

Maar daar zit niet iedere website op te wachten, dus wij hebben een startpagina ontwikkeld, die al vele branches bezit, en als u onder die categorie uw website toevoegt, brengt dat al meer bezoekers. En we zeggen eerlijk, als u vandaag uw link toevoegt, dan heeft u morgen niet ineens meer bezoekers, zo werkt dat niet. Maar u hoeft ook geen jaren te wachten.

Het begint met een link, en u merkt vanzelf het enorme verschil. Maar er is meer, om meer bezoekers te krijgen. Daar vertellen we graag meer over, als u contact met ons opneemt. U komt er dan achter dat meer bezoekers niet eens zoveel geld kost, eerder meer tijd. Horen we spoedig van u?

In de tussentijd kunt u alvast uw website toevoegen, zodat u goed vindbaar bent vanaf onze startpagina.

Nadat u uw website heeft toegevoegd, wordt dit gecontroleerd door onze redactie. Eventuele fouten worden er dan ook uitgehaald. Na deze handmatig is gecontroleerd wordt uw website link geplaatst in de door uw aangegeven categorie. Op verzoek kan ook een nieuwe categorie worden aangemaakt, dit is uiteraard gratis. Bovenstaande prijzen zijn prijzen per jaar.